enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2342
EURO
37,0342
ALTIN
3.019,76
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

İstanbul’un Gözde Semti Teşvikiye, Nostalji Dolu Bir Geceye Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul’un en prestijli semtlerinden biri olan Teşvikiye, geçmişin büyüsünü günümüze taşıyan Retro Society’nin açılışıyla büyüleyici bir atmosfere büründü.

İstanbul’un Gözde Semti Teşvikiye, Nostalji Dolu Bir Geceye Ev Sahipliği Yaptı
22.10.2024 00:37
0
A+
A-

İstanbul’un en prestijli semtlerinden biri olan Teşvikiye, geçmişin büyüsünü günümüze taşıyan Retro Society’nin açılışıyla büyüleyici bir atmosfere büründü. Eğlence tutkunları, influencerlar ve oyuncular, bu benzersiz etkinlikte bir araya gelerek 70’ler ve 80’lerin hit şarkılarıyla unutulmaz bir nostalji deneyimi yaşadı.

Gecede, DJ’lerin 70’ler ve 80’ler hitlerini çaldığı performanslar büyük ilgi toplarken, keman performansları da davetlilere büyüleyici anlar yaşattı. Retro Society, nostaljiyi en zarif şekilde yaşamak isteyen misafirlerini bugünden itibaren Teşvikiye’de ağırlamaya hazır.

 

Ünlü İsimler Retro Society Açılışında Buluştu

Açılışa katılan ünlüler arasında Kayra Şenocak, Burak Altındağ, Cemrem Melis Çınar, Mert Öğüt, Necati Ateş, Dilara Arıkanlı ve Melih Özkaya yer aldı. Nişantaşı’nın bu çok özel mekanında, iyi müzik ve kaliteli yemek eşliğinde sadece özel bir topluluğa açık etkinliklerin düzenleneceği, ilerleyen günlerde yalnızca şifre ile girilecek partilerin de başlayacağı duyuruldu.

Retro Society, tüm retro tutkunlarını Teşvikiye’nin kalbindeki bu eşsiz deneyime davet ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı