enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2591
EURO
37,3940
ALTIN
2.915,73
BIST
8.699,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Dünyanın en prestijli golf turnuvalarından Edinburgh Dükü Kupası’nın Türkiye ayağı 26 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenecek

Türkiye ayağı İstanbul’daki Riva MVK Golf Sahası’nda gerçekleştirecek turnuvanın şampiyonu, her ülkeden finalistlerinin katılımıyla yılsonunda İngiltere’de düzenlenecek Edinburgh Dükü Kupası Dünya Finalleri’ne ve Windsor Kalesi’nde özel bir kutlama yemeğine katılmaya hak kazanacak.

Dünyanın en prestijli golf turnuvalarından Edinburgh Dükü Kupası’nın Türkiye ayağı 26 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenecek
14.10.2024 13:11
0
A+
A-

Türkiye ayağı İstanbul’daki Riva MVK Golf Sahası’nda gerçekleştirecek turnuvanın şampiyonu, her ülkeden finalistlerinin katılımıyla yılsonunda İngiltere’de düzenlenecek Edinburgh Dükü Kupası Dünya Finalleri’ne ve Windsor Kalesi’nde özel bir kutlama yemeğine katılmaya hak kazanacak.

 

Ülkemizde Akfen Holding’in kurucusu olduğu Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) koordinasyonunda düzenlenen Turnuva programında yapılacak açık arttırmadan elde edilecek gelir 14-24 yaş aralığındaki gençlere yönelik gönüllü bireysel gelişim programı olan Uluslararası Gençlik Ödül Programı’na öğrenci kazandırılması çalışmalarına da kaynak olacak.

 

Golf dünyasının en prestijli turnuvalarından biri olan Edinburgh Dükü Kupası’nın (Duke of Edinburgh Cup) Türkiye ayağı, bu yıl 26 Ekim 2024 Cumartesi günü İstanbul’da Riva MVK Golf Sahası ve İstanbul Golf Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Golf tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği bu organizasyon, Türkiye’nin elit golf oyuncularını bir araya getirirken, kazanan oyuncuya İngiltere’deki büyük finalde yarışma şansı tanıyor. Turnuvanın şampiyonu, her ülkeden finalistlerinin katılımıyla yılsonunda İngiltere’de düzenlenecek Edinburgh Dükü Kupası Dünya Finalleri’ne ve Windsor Kalesi’nde özel bir kutlama yemeğine katılmaya hak kazanacak.

Spor ve magazin camiasının da ilgiyle takip edeceği etkinlik, ünlü isimleri ve Türkiye’nin tanınmış simalarını da bir araya getirecek. Spor, eğlence ve sosyal sorumluluğu bir arada sunan turnuva, yalnızca golf tutkunları değil, aynı zamanda yardımseverler için de anlamlı bir buluşma noktası olacak.

Dünyada 130’dan fazla ülkede uygulanan ve ülkemizde Akfen Holding’in kurucusu olduğu Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) koordinasyonunda düzenlenen Turnuva programında düzenlenecek açık arttırmadan elde edilecek gelir 14-24 yaş aralığındaki gençlere yönelik gönüllü bireysel gelişim programı Uluslararası Gençlik Ödül Programı’na öğrenci kazandırılması çalışmalarına da kaynak olacak.

 

“HEM PRESTİJLİ BİR GOL TURNUVASI

HEM DE GENÇLERE YÖNELİK KAYNAK”

 

TİKAV Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp, İstanbul’da düzenlenecek olan Edinburgh Dükü Kupası Türkiye ayağının, yalnızca Türkiye’nin en prestijli golf etkinliklerinden biri olmakla kalmayıp, aynı zamanda gençlerin bireysel gelişimlerini destekleyen önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağladığına dikkat çekti. Özalp, “TİKAV olarak, bu anlamlı turnuvayı düzenlemekten büyük gurur duyuyoruz. Turnuvanın şampiyonu, İngiltere’de Windsor Kalesi’nde Türkiye’yi temsil etme onuruna sahip olacak. Ayrıca turnuva programı kapsamında düzenlenecek açık artırma, Uluslararası Gençlik Ödül Programı’na daha fazla gencin katılabilmesi için kaynak yaratacak” diye konuştu.

 

FİNALİSTLER WİNDSOR KALESİ’NDE

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

 

Edinburgh Dükü Kupası, Uluslararası Ödül Programı için düzenlenen prestijli bir golf etkinliği olarak biliniyor. Turnuvanın dünyanın farklı ülkelerinde hayata geçirilen her farklı etabındaki finalistler, İngiltere’de düzenlenen Edinburgh Dükü Kupası Dünya Finalleri’ne katılmaya davet ediliyor. 

36 delikli Dünya Finali, Londra’ya yakın iki prestijli golf sahasında iki gün boyunca gerçekleşiyor. Ayrıca Windsor Kalesi’nde özel bir saha olan Kraliyet Hane Golf Kulübü’nün üyeleriyle ek bir dostluk maçı da oynanıyor. Ödül töreni yemeği, Kraliyet Ailesi’nden isimlerin katılımıyla Windsor Kalesi’nin düzenleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı