enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2677
EURO
37,6669
ALTIN
2.913,73
BIST
9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C

Erpa Mobil, Reyon.com ile MOBİSAD-IMEX Fuarı’nda

ERPA Holding bünyesinde faaliyet gösteren ERPA Mobil, Reyon.

Erpa Mobil, Reyon.com ile MOBİSAD-IMEX Fuarı’nda
07.10.2024 13:38
0
A+
A-

ERPA Holding bünyesinde faaliyet gösteren ERPA Mobil, Reyon.com ile 9-12 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Mobil İletişim ve Bilgi Teknolojileri Fuarı MOBİSADIMEX’e katılıyor.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve iletişim çözümleri sağlayıcılarından biri olan, inovatif mobil uygulamalar ve yazılımlar geliştiren Erpa Mobil ve Türkiye’nin sıfır ve ikinci el telefon, elektronik ürün satışında tek B2B pazaryeri olan Reyon.com, Türkiye’de kendi alanında bir ilk olan ve iletişim, mobil iletişim ve bilgi teknolojileri sektörlerini bir araya getiren ve 9 Ekim’de İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak MOBİSAD-IMEX’te ziyaretçilerini ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Erpa Mobil ve Reyon.com’un MOBİSAD-IMEX’e katılımı ile ilgili açıklamalarda bulunan ERPA Holding CEO’su Tekin Abay: “Türkiye’nin ve bölgenin mobil iletişim ve bilgi teknoloji sektörünü bir araya getiren MOBİSAD-IMEX’te iki ayrı markamızla katılım sağlıyoruz. Sunduğumuz teknolojik alt yapı çözümleri, ERP ve CRM sistem entegrasyonları, mobil uygulama geliştirmeleri ve soruna özel geliştirdiğimiz iş süreçleri ile Erpa Mobil; yine alanında bir ilk olan özellikle telefondan, farklı segmentteki elektronik küçük eşyalardan geniş bir yelpazede ürün gamı ile B2B bir sanal pazaryeri olan Reyon.com ile fuarda yer alacağız. Özetlemek gerekirse elektronik ticaretin yanı sıra geleneksel ticaret yöntemlerine getirdiğimiz yeni nesil ürün ve hizmetlerimizi, finansal çözüm yöntemlerimizi fuarda tanıtacağız. Hedefimiz, sektördeki yenilikleri ve çözümlerimizi geniş bir kitleye ulaştırarak, iş fırsatlarını artırmayı ve iş dünyasında daha güçlü bağlantılar kurmayı amaçlıyoruz.”

Erpa Mobil hakkında:

ERP ve CRM sistem entegrasyonlarından mobil uygulama geliştirmeye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Erpa Mobil, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde yanlarında yer almaktadır. Özellikle mobil uygulama geliştirme konusunda öncü olan firma, müşterilerine özelleştirilmiş çözümler sunarak iş süreçlerini optimize etmelerine olanak tanır. Teknolojik altyapısını sürekli güncel tutarak, sektördeki yenilikleri takip eden Erpa Mobil, aynı zamanda hızlı ve güvenilir hizmet anlayışıyla da dikkat çekmektedir.

Reyon.com hakkında:

Reyon.com, Erpa Mobil Liderliğinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelere geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir işletmeler arası (B2B) pazar platformudur. Sektörün liderlerini ve yeni girişimleri bir araya getirerek, hem sektöre yenilik getiren marka ve projelerin kendilerini göstermelerine hem de sektör liderlerinin yeni marka ve projelerle iş birliği yaparak dayanışma sağlamalarına olanak tanımaktadır. Bu platform, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerine katkıda bulunurken, yenilikçi çözümleri ile iş dünyasına değer katmayı hedeflemektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı