enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2065
EURO
37,8365
ALTIN
2.912,55
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Setur, Yeni Markası SeturHealth ile Sağlık Turizminde Yeni Bir Dönemi Başlatıyor

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, şimdi de SeturHealth markasıyla sağlık turizmi alanında yeni bir dönemi başlatıyor.

Setur, Yeni Markası SeturHealth ile Sağlık Turizminde Yeni Bir Dönemi Başlatıyor
02.10.2024 19:32
0
A+
A-

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, şimdi de SeturHealth markasıyla sağlık turizmi alanında yeni bir dönemi başlatıyor. Müşteri memnuniyetini ve güvenliğini temel alan insan odaklı yaklaşımıyla sektöründe öncü olan Setur, SeturHealth ile sağlık amaçlı seyahatlerde misafirlerine eşlik ederek, birinci sınıf sağlık hizmetleri sunuyor.

SeturHealth; ilk aşamada estetik tedaviler, check-up, saç ekimi, obezite ve diş tedavilerine odaklanıyor. Bu alanlarda online konsültasyon, seyahat planlama, yolculuk ve transferler, konaklama, araç kiralama, şehir turları, operasyon ve postoperaktif bakım süreçlerinde misafirlerine kesintisiz destek sağlıyor.

A’dan Z’ye kaliteli, güvenli ve kişiselleştirilmiş hizmet

“Sağlığınız Önceliğimizdir” mottosuyla faaliyet gösteren SeturHealth, tüm misafirlerinin ihtiyaçlarına uygun, üst düzey kalitede, özel ve entegre sağlık hizmetlerine odaklanıyor. 

Bu kapsamda; başta Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi olmak üzere yüksek standartlarıyla bilinen en iyi hastanelerle ve uluslararası hastalara hizmet veren sağlık kuruluşları ile iş birliği yaparak modern tıbbi teknolojilerle yüksek kalitede bakım sağlıyor. JCI, TEMOS veya ISO 9001, 14000 ve 27000 sertifikalarına sahip, uluslararası kabul görmüş hastane ve kliniklerle çalışıyor. Sadece ilgili uzmanlığa sahip deneyimli tıbbi personelden konsültasyon alıyor. Şeffaf fiyatlandırma ilkesiyle, tedavi maliyetlerinde belirsizliğe yer bırakmıyor.

SeturHealth ayrıca sorunsuz bir deneyim için seyahat ve komplikasyon sigortası ile hastanın tekrar Türkiye’ye gelmesini gerektirecek bir durum olmasına karşın da bir teminat sunarak hasta güvenliğine öncelik veriyor. Süreç boyunca tıbbi çeviri uzmanlığı ve 7/24 uluslararası çağrı merkezi desteği ile kişisel yardım sağlıyor. Hasta mahremiyetini ön planda tutan SeturHealth, tüm prosedürleri en yüksek etik standartlara uygun şekilde yürütüyor.

Müşteri deneyimini her adımda mükemmelleştirmeyi hedefleyen SeturHealth, tedavi süreci boyunca konfor ve kolaylığa öncelik vererek ihtiyaçlara uygun en kaliteli konaklamaları planlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı