enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevinde iken vefat eden Şevket Gülen için Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında tören düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 10 yıl, Muğla Belediyesi döneminde de 29 yıl zabıta biriminde Zabıta Daire Başkanı, Zabıta Müdürü, Zabıta amiri, Zabıta Komiseri olarak görev yapan Şevket Gülen tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevinde iken vefat eden Şevket Gülen için Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında tören düzenlendi.
21.09.2024 19:23
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 10 yıl, Muğla Belediyesi döneminde de 29 yıl zabıta biriminde Zabıta Daire Başkanı, Zabıta Müdürü, Zabıta amiri, Zabıta Komiseri olarak görev yapan Şevket Gülen tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti. Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen için Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık binası önünde tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katıldığı törene Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen’in ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşları katıldı. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı iken vefat eden Şevket Gülen için düzenlenen törende konuşan önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Şevket Gülen ile Muğla Belediyesi ve Büyükşehir olduktan sonra 25 yıl beraber çalıştıklarını söyledi ve uzun yıllar beraber Muğla’ya hizmet ettikleri mesai arkadaşını uğurlamanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. 

Başkan Aras; “Zabıta daire başkanımız iyi niyetli, çalışkan, iz bırakan bir kardeşimizdi”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta törende yaptığı konuşmada Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen’in dürüstlüğü, çalışkanlığı, iyi niyeti ile iz bırakan bir mesai arkadaşları olduğunu söyledi ve Şevket Gülen’in ailesinin kendilerine emanet olduğunu belirtti. Başkan Aras; “Zabıta daire başkanımız ile kısa bir süre çalışma fırsatı buldum. Kendisi çalışkan, iyi niyetli ve çalışma arkadaşları tarafından da çok sevilen bir mesai arkadaşımızdı. Uzun yıllar Muğlamıza başarıyla hizmet ederek bugünlere geldi. Amansız bir hastalık onu aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine de baş sağlığı diliyorum. Bundan sonra değerli ailesi de bizlere emanet.” dedi. 

Törenin ardında Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen Kurşunlu Camii’nde kılınan ikindi namazından sonra Şehir Yeni Mezarlığı’na defnedildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı