enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Ulaş Gürdal’ın ‘Dön Dolaş’ Galası Çanakkale’yi Büyüledi!

Ulaş Gürdal, Mahmut Görgen ile ortak çalışması olarak öne çıkan “Dön Dolaş” adlı şarkısının görkemli gala gecesinde Çanakkale’de müzikseverlerle buluştu.

Ulaş Gürdal’ın ‘Dön Dolaş’ Galası Çanakkale’yi Büyüledi!
20.09.2024 21:09
0
A+
A-

Ulaş Gürdal, Mahmut Görgen ile ortak çalışması olarak öne çıkan “Dön Dolaş” adlı şarkısının görkemli gala gecesinde Çanakkale’de müzikseverlerle buluştu. Çanakkale’nin en gözde mekanlarından Balıkçı 286 Restaurant’ta düzenlenen etkinlikte sahne alan Ulaş Gürdal, performansıyla davetlilere eğlenceli anlar yaşattı ve yeni şarkısı geceye damgasını vurdu. Katılımcılardan büyük beğeni toplayan bu özel parça, müzikseverlerden tam not alırken, aranjesini üstlenen ünlü DJ ve aranjör Mahmut Görgen de galada dikkat çeken isimlerdendi. Ulaş Gürdal’ın enerjisiyle parlayan bu gece, unutulmaz bir müzik şölenine dönüştü.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı