enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1107
EURO
38,1405
ALTIN
2.876,41
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Nissan Türkiye Yelken Takımı, Bosphorus Cup’ta 2 ayrı yelkenlisiyle yarışıyor

Nissan Türkiye, bu yıl da destekçisi olduğu 23.

Nissan Türkiye Yelken Takımı, Bosphorus Cup’ta 2 ayrı yelkenlisiyle yarışıyor
20.09.2024 13:29
0
A+
A-

Nissan Türkiye, bu yıl da destekçisi olduğu 23. Bosphorus Cup’ta, IRC2 kategorisinde iki ayrı teknesiyle yarışacak. Hazırlık yarışları başlayan yarışın boğaz parkuru Cumartesi günü gerçekleşecek. Nissan Türkiye Yelken Takımı, ikonik Fifty Fifty teknesiyle dümende Bartu Özsoy yönetiminde ve ikinci teknesi Zacapa’da Selim Kakış dümenciliğinde yarışacak. Nissan Türkiye, 2016 yılından beri denizlere ve sürdürülebilir bir geleceğe destek olan yelken sporuna katkılarını Cenk Tekkaya Denizcilik ile ilerletiyor. 

Nissan’ın global sürdürülebilirlik vizyonu çatısı altında yer alan karbon nötr spor faaliyetleri bilindiği üzere Nissan’ın Formula E’deki varlığıyla dikkat çekiyor. Nissan Türkiye karbon nötr sporları destekleyen bu vizyonu Türkiye’de de güçlendirmek amacıyla İstanbul’un zengin tarihini, eşsiz coğrafyasını ve çeşitli kültürünü denizde kutlayan Bosphorus Cup’ın partneri olarak karbon nötr sporları destekliyor. 23 yıldır düzenlenen Bosphorus Cup, Türkiye’nin dünya çapında tanıttığı önemli spor etkinliklerinden biri olarak bilinirken, Nissan Türkiye bu iş birliği kapsamında çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında sürdürülebilirlik çalışmalarına olan katkısını sağlamlaştırarak Nissan’ın sürdürülebilirlik vizyonuna hizmet ediyor. Bu etkinlik aracılığıyla, Nissan Türkiye sadece kültür ve turizm alanında katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çalışanlarına yelkenle hem karbon nötr olmayı teşvik eden hem de iş-özel yaşam dengesini destekleyen bir deneyim sunuyor.

İstanbul Boğazı, 19-22 Eylül tarihlerinde uluslararası yelken yarışı olan 23. Bosphorus Cup’a ev sahipliği yapacak. Bu yıl, 11 ülkeden 100 takımın katılacağı yarışta, Bulgaristan, Romanya, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Fransa, Slovenya, Rusya, Gürcistan, Yunanistan ve İngiltere’den 1.000’e yakın sporcu yer alacak. Türkiye’den doğup dünyaya açılan spor etkinliğinin bu yılki teması “Rüzgarlar Tiyatrosu” olarak belirlendi. Bu tema, İstanbul Boğazı’nı bir tiyatro sahnesi olarak ele alarak, boğazın mimarisi, doğası ve rüzgarıyla birleşen bir görsel şölen sunmayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı