enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0782
EURO
38,0496
ALTIN
2.835,00
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Selçuklu Belediyesi Ahmet Pekyatırmacı, Buhara Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Selçuklu Belediyesi Ahmet Pekyatırmacı, Buhara Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti
19.09.2024 17:27
0
A+
A-

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Ahmet Pekyatırmacı geçen hafta Yazır Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine bu hafta Buhara Mahallesi’nde devam etti. Başkan Pekyatırmacı esnaflarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Pekyatırmacı: “Esnafımız şehrimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlıyor”

Selçuklu’da hizmet kalitesinin arttırılması için ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “İlçemizin farklı noktalarında her fırsatta esnafımız ile bir araya geliyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin geri dönüşlerini almak adına esnafımızla istişareler yapıyoruz. Esnafımız şehrimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlıyor. Ayrıca bulunduğu bölgeyi de en iyi tanıyan, ihtiyaçları bilen esnaflarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Dolayısıyla bu ziyaretler hizmet planlamamıza da önemli katkılar sağlıyor. Fikir ve önerileriyle katkı sunan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı