enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9977
EURO
38,0539
ALTIN
2.831,84
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Çorlu Belediyesi Sınav Akademisi Başvuruları Başladı

Çorlu Belediyesi, sınava hazırlık sürecindeki ortaokul ve lise öğrencileri için büyük bir fırsat sunuyor.

Çorlu Belediyesi Sınav Akademisi Başvuruları Başladı
11.09.2024 12:14
0
A+
A-

Çorlu Belediyesi, sınava hazırlık sürecindeki ortaokul ve lise öğrencileri için büyük bir fırsat sunuyor. Çevrim içi olarak hizmet verecek olan Çorlu Belediyesi Sınav Akademisi’nin başvuru süreci 11 Eylül’de başladı.

Sınav Akademisi, 7., 8., 11., ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik çevrim içi eğitim destek programları sunacak ve bu programlar, öğrencilere kurs kalitesinde eğitim alma imkânı tanıyacak.

Bu kapsamlı eğitim destek programı, yapay zekâ destekli 1 milyondan fazla soruyla donatılmış olup öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasına yardımcı olacak. Ayrıca, çocukların gelişim süreçleri düzenli olarak değerlendirilerek karneleri velilerle paylaşılacak. Akademi, hem çevrim içi hem de yüz yüze sınav olanakları sunarak öğrencilerin sınav stresini azaltmayı hedefliyor.

Bu proje, özellikle kursa gitme imkânı olmayan çocuklar düşünülerek tasarlandı ancak tüm Çorlu’daki öğrenciler bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek. Çevrim içi başvuru süreciyle başlayan kayıt işlemleri, daha sonra yüz yüze olarak tamamlanacak.

Çorlu’daki gençlerin eğitim hayatlarında önemli bir destek noktası olmayı amaçlayan Çorlu Belediyesi Sınav Akademisi’ne başvurmak için https://iletisim.corlu.bel.tr/web-ticket.html?tscf=20 adresinden kayıt oluşturabilir, detaylı bilgi almak için 4449959 numaralı iletişim hattından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı