enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9977
EURO
38,0539
ALTIN
2.831,84
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Sistem Global, 2035’e gençlerle birlikte hazırlanıyor

Sistem Global, danışmanlık sektörünün geleceğine ışık tutan Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini başlattı.

Sistem Global, 2035’e gençlerle birlikte hazırlanıyor
09.09.2024 13:38
0
A+
A-

Sistem Global, danışmanlık sektörünün geleceğine ışık tutan Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini başlattı. Türkiye genelinde 150’den fazla, üniversite öğrencisi ve profesyonel yaşama henüz adım atmış gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen proje ile 2035 yılının aktif iş gücünün, stratejik karar alma görüşleri ve değerlendirmeleri dikkate alındı.

Sistem Global, danışmanlık sektörünün önümüzdeki 10 yıldaki olası değişim alanlarının ve bu değişime yön verecek ana trendlerin analizini içeren Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini başlattı. Türkiye genelinde 150’den fazla, üniversite öğrencisi ve profesyonel yaşama henüz adım atmış gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen proje kapsamında iş hayatında yeni çalışma kültürü ve gençlerin tercihleri değerlendirilerek Sistem Global’in odak ve dönüşüm alanlarına ışık tutması hedeflendi.

“Gençliğin yenilikçi vizyonu ile önemli adımlar atacağız”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sistem Global Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Küçüksüleymanoğlu, “Sistem Global olarak 2021’den bu yana Strateji ve İnovasyon Danışmanı Dr. Umut Ekmekçi ile birlikte inovasyon, strateji ve sürdürülebilirlik konularında çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini de Sistem Global ekosisteminde ürettiğimiz değerin sürdürülebilirliğini merkeze aldığımız bu çalışmalar kapsamında başlattık. İş dünyası şüphesiz büyük değişimlerden geçiyor. Bundan 10 yıl sonra bugünkünden çok farklı bir çalışma kültüründen bahsediyor olacağız. Gerek yetenek yatırımlarımızda gerekse organizasyonel yapılanmalarımızda bu dönüşümü göz önünde bulunduruyoruz. Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesinde de gelecekte nasıl bir dünya istiyoruz, nasıl bir değişim inşa etmek istiyoruz sorularının yanıtlarını gençliğin bakış açısıyla aradık. 

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nden yeni mezun 5 genç arkadaşımız ile koordine ettiğimiz bu projede geleceğin profesyonellerinin geleceğe ilişkin öngörülerini, iş yaşamına ilişkin beklentilerini ve kariyer hedeflerini ortaya koyduk. İlk fazını tamamladığımız projenin sonucunda ortaya çıkan; Yeni Faaliyet Alanları, Yeni Çalışma Kültürü, Yeni Organizasyon Yapıları, Yeni İş Modelleri, Yeni Dijital Ürün ve Hizmetler, Yeni Pazarlar ve Globalleşme Eksenleri olmak üzere toplamda 6 farklı alanda alacağımız aksiyonları çalışıp Sistem Global’in sürdürülebilir büyüme stratejisine dahil edeceğiz. Projenin ikinci fazı için de çalışmalara başladık, gençliğin yenilikçi vizyonu ile hem Sistem Global ekosistemi için hem de ülkemizin geleceği adına önemli adımlar atacağımız için heyecanlıyız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı