enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9997
EURO
38,0531
ALTIN
2.831,39
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan İbrahim Sandıkçı’ndan Şehirleşme Hamlesi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede modern bir şehir yapısı oluşturmak için sahada çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Başkan İbrahim Sandıkçı’ndan Şehirleşme Hamlesi
05.08.2024 11:37
0
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede modern bir şehir yapısı oluşturmak için sahada çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin şehir yapısını yeni ve modern bir görünüme kavuşturacak çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte yeni yol ve sosyal yaşam alanları yapım ve planlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemize değer katan eserleri, vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz” dedi.

 

“Seferberlik halinde çalışıyoruz”

İlçede süren çalışmaları yerinde takip ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmak için seferberlik halinde çalışıyoruz. Canik’imizin yarınlarını planlıyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliği vizyonumuzla, ilçemize ömürlük eserleri kazandırmak için çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlarımızı buluşturacağımız sağlam ve güvenli konutlar, gözde sosyal yaşam alanları ve konforlu yollarla ilçemizin değerine değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı