enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9977
EURO
38,0539
ALTIN
2.831,84
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bu yıl 1-4 Ağustos tarihlerinde kutlanan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, çelenk sunma töreni ile başladı.

Karaman Belediyesi’nce bu yıl 6.

Bu yıl 1-4 Ağustos tarihlerinde kutlanan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, çelenk sunma töreni ile başladı.
01.08.2024 21:46
0
A+
A-

Karaman Belediyesi’nce bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Türksoy Genel Sekreter Yardımcısı Sancar Mülazımoğlu tarafından Atatürk anıtına konulan çelengin ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından el sanatları ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Karaman Belediyesi Hanımeli Çarşısı’nda açılan sergide, Türksoy tarafından hazırlanan yöresel eserler ve fotoğraflar katılımcıların ve sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Türksoy heyeti daha sonra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı makamında ziyaret etti.

6. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni; bu akşam (1 Ağustos 2024 Perşembe) saat 21.30’da, Kemal Kaynaş Stadyumu önünden başlayıp 15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydanı’na kadar yapılacak olan “Türkçe Aşkı Vatan Aşkı” yürüyüşü ve Türk dünyasından gelen toplulukların sergileyeceği müzik ve dans gösterileriyle devam edecek. Şölenin ikinci, üçüncü ve dördüncü günkü etkinlikleri ise Türk Dünyası Kültür Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı