enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9977
EURO
38,0539
ALTIN
2.831,84
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı’ndan Baytekin’e ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Karaca, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin’i ziyaret etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı’ndan Baytekin’e ziyaret
31.07.2024 19:09
0
A+
A-

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Karaca, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin’i ziyaret etti. Karaca’ya ziyareti sırasında dernek üyeleri de eşlik etti. 

 

Ziyarette, görme engelli bireyler ile gören vatandaşları bir araya getirmek ve farkındalık oluşturmak otellere erişebilirlik anlamında yapılacak olan projeler ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

 

Başkan Yardımcısı Baytekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her insanın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, görme engelli vatandaşların otellerde gören insanlarla bir araya gelerek sosyal hayata daha fazla entegre olmalarını sağlamak için çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. 

 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Karaca ile iş birliği içerisinde projeler yapmak istediklerine değinen Baytekin, Kemer Belediyesi olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini kaydetti.

 

Karaca ise desteklerinden dolayı Başkan Yardımcısı Baytekin’e teşekkür ettiğini ifade etti. 

 

Öte yandan görme engelli bireylerin yarın saat 21:00’da Kemer Belediyesi Deniz Kafe’de müzik yapacakları belirtildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı