enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9669
EURO
38,0548
ALTIN
2.741,20
BIST
9.668,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
31°C

15 Temmuz şehitleri Bayrampaşa’da anıldı

Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

15 Temmuz şehitleri Bayrampaşa’da anıldı
16.07.2024 12:26
0
A+
A-

Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılı münasebetiyle Atatürk Parkı’nda Bayrampaşa Kaymakamlığı tarafından belediyenin desteği ile anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı. Programa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Coşkun Çelik, Bayrampaşa Müftüsü Recep Eren, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, şehit Ümit Yolcu’nun anne-babası Müzeyyen ve Sadık Yolcu, şehit Halil İbrahim Yıldırım’ın anne-babası Gazal ve Bahaddin Yıldırım, gaziler ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Programın sonunda şehit ailelerine çiçek takdim eden Başkan Hasan Mutlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en büyük değerimiz cumhuriyetimize ve demokrasimize yapılan hiçbir saldırıyı kabul etmedik, kabul etmiyoruz. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Mutlu, Ekrem İmamoğlu ile birlikte, İBB tarafından Saraçhane’de düzenlenen 15 Temmuz programına da katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı