enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8935
EURO
37,6010
ALTIN
2.814,30
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
27°C
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Edremit’te Türk ve Yunan Başkanlar birlikte kutlayacak

01 Eylül Dünya Barış Günü, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ile Yunanistan’ın Midilli Adası Batı Lesvos Belediye Başkanı Taxiarchis Verros ve Yunalı heyetin katılımı ile kutlanacak.

1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Edremit’te Türk ve Yunan Başkanlar birlikte kutlayacak
29.08.2024 17:46
0
A+
A-

01 Eylül Dünya Barış Günü, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ile Yunanistan’ın Midilli Adası Batı Lesvos Belediye Başkanı Taxiarchis Verros ve Yunalı heyetin katılımı ile kutlanacak. Altınoluk Meydanı’nda sanatçı Ali Altay’ın sahne alacağı etkinlikte karşılıklı barış mesajları verilecek.  

01 Dünya Barış Edremit Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Altınoluk Mahallesi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerde Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ile Yunanistan’ın Midilli Adası Batı Lesvos Belediye Başkanı Taxiarchis Verros Türk-Yunan dostluğunu sağlamlaştıran ve dünya barışına vurgu yapan mesajlar verecek. Barış güvercinlerinin uçurulacağı etkinlikle özgün müziğin ünlü ismi Ali Altay sahne alacak.

 

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Dünya Barış Günü, tüm insanlığa barışın ve kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu hatırlatan bir gün. İki halk arasında kurulmuş olan dostluk köprüsünün böyle etkinliklerle daha da sağlam bir hale geleceğine inanıyorum. Midilli’den gelen misafirlerimizle birlikte, dünyada barışın her zaman egemen olmasına dair dileklerimizi paylaşacağız” dedi.

 

Başkan Ertaş 01 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Altınoluk Meydanı’nda yapılacak etkinliklere tüm halkı davet etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı